Schrijftraining

Uw schrijftrainers

Bjorn Cocquyt

Bjorn is afgestudeerd als journalist en gepassioneerd door taal. Na enkele redactionele jobs en enkele opdrachten als taalleerkracht, ging hij op zijn dertigste ging hij aan de slag als zelfstandig copywriter, eindredacteur, journalist en marketeer. 

​Vanuit een eigen visie op wat communicatie moet zijn en met een methodologie die vanuit de praktijk is ontstaan, staat Bjorn Cocquyt als zaakvoerder van Cactus Communications inmiddels ruimt tien jaar klaar om samen met zijn team zijn klanten beter te doen communiceren.

Bjorn CocquytZijn jarenlange ervaring en taalkritische geest garanderen een frisse, praktische kijk op uw teksten en de manier waarop uw organisatie met uw klanten communiceert. Tijdens Bjorns trainigen krijgt u inzicht in uw sterke en minder sterke kanten als schrijver én leert u het in de toekomst anders en beter te doen.

Veerle Van Hoecke

Veerle is een rasecht product van de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte. Ze studeerde beide en volgde aansluitend ook een academische lerarenopleiding. 

Na een mooie tijd als projectmanager in marktonderzoek, maakte ze de switch naar marketing en communicatie en besloot daarna vrij snel zich volledig toe te spitsen op copywriting. 

Eén iets is in haar gevarieerde loopbaan steeds de gemene noemer geweest: helder communiceren. 

Met ruim 12 jaar ervaring is Veerle goed vertrouwd met de dynamieken en gevoeligheden die spelen in zakelijke communicatie, zowel intern, als naar klanten of leveranciers toe. Ze gelooft dat je ook over helder communiceren hélder kan communiceren en inzichten kan aanreiken die echt een verschil maken in de dagdagelijkse uitvoering van je job.

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over onze schrijftrainingen? Wilt u een opleiding en offerte op maat? 

Neem dan vandaag nog contact op met ons.